per-olof skriver....

per-olof.dk skriver digte, artikler om politik og kulturhistorie, spaankurve, chief Seattle 21-12-04 21:40:oo

per-olof.dk skriver...

per-olof.dk skriver digte på Internet, og artikler om politik og samfundsforhold.
See per-olof.dk for links to articles in English - poetry, chief Seattle and splint baskets.
Read my Anti Hate Speech.
Se: Nyeste indlæg - klik her.

Mit billede
Navn:
Sted: Lillerød, Denmark

20.11.07

SFO er kommet for at blive -

SFO behøver ikke en nedskrevet plan for at gå en udviklende tur i skoven og lave rollespil - men det rigtige personale og penge til at betale dem med!

Hvad nu hvis den bedste blog er den som skrives af karsken bælg uden at tjekke kendsgerninger, slå op i bøger, grave i sit gamle arkiv osv? tJA SÅ GIDER JEG IKKE RIGTIG -. Her kommer så sådan en alligevel -.
Igår havde Politiken en sympatisk leder om SFO - om at man ikke havde overholdt at lave de centrale regler, som man egentlig havde lovet. Det er blot tydeligt,at skribenten ikke har været helt nede og røre ved gældende regler, forløb osv. Når man nu engang har været dernede i mulden, men for et halvt år siden forlod aktiv tjeneste - så kan man mærke det. Men kan man gøre noget ved det? For det første er det irriterende at kritisere nogen, som vil bryde en lanse for SFO'erne, for det andet føler jeg, at ballasten er smidt overbord, så det slet ikke er mig, der KAN svare. Det irriterende er, at hvis en sådan leder skal have en virkning på rette sted, så skal den nå de ømme punkter mere direkte. Så det er ikke fordi lederen skulle være mere indviklet og detaljeret, man skal blot kunne mærke, at argumentationen er båret af et overbevisende kendskab til fakta og forhistorie.
I kampens hede følger der desværre desuden en vis nedladenhed overfor SFO'erne med.Når der f.eks. står "Der er ingen grund til at begrænse 'læreplanerne' i SFO'en til lektielæsning. Motion og krativitet er oplagte SFO-aktiviteter." Jeg gad nok vidst om nogen overhovedet begrænser 'læreplaner' i SFO til lektielæsning? Det var ikke intentionerne, i de planer nogen har udkastet, og i de planer som alligevel laves trods manglende krav , er viften nok også bredere end som så.. Lektielæsningsmulighed i SFO er da oplagt - hvis nogen vil betale for det! Det er jo derfor de centrale regler ikke kommer - kommunerne vil straks sige, at så må staten hoste op med klejner til formålet.

Etiketter: , ,