per-olof skriver....

per-olof.dk skriver digte, artikler om politik og kulturhistorie, spaankurve, chief Seattle 21-12-04 21:40:oo

per-olof.dk skriver...

per-olof.dk skriver digte på Internet, og artikler om politik og samfundsforhold.
See per-olof.dk for links to articles in English - poetry, chief Seattle and splint baskets.
Read my Anti Hate Speech.
Se: Nyeste indlæg - klik her.

Mit billede
Navn:
Sted: Lillerød, Denmark

17.8.07

Mer 'Dag til Dag' i bog -

- 'Rid længere borte, Du! vi er jo et heelt Regiment'Tegning:Fritz Jürgensen (1818-1863).

Jeg anså vel historien med rubrikken 'Dag til Dag' i Politiken for afsluttet. Jeg kan dog ikke undlade at fortælle, at jeg er optaget af avisens seneste tiltag. Bagsiden har udskrevet en konkurrence om de to bedste bidrag til rubrikken, gevinsten er ophold i fire måneder på Vallekilde Højskole! Det bliver interessant at se, hvor mange som har givet sig tid til at svare indenfor den ultrakorte tidsfrist. Netop i dag ser man, hvordan læserbidrag anvendes. En læser har indsendt en historie, som så tages ved vingebenet af en af de faste medarbejdere, der laver en genfortælling ud af det. Siden det nu er en konkurrence, må det vel blive konkurrencebidragene , vi skal se.
Konkurrencen er blevet udskrevet i al hast og er vel et tegn på, at de faste medarbejdere er ved at køre fast i opgaven.
Hvad der nu end sker, kan man ikke forvente at 'Dag til Dag' bliver den gamle igen. Bagsiden har naturligt nok et helt andet tempo og 'Dag til Dag' kan aldrig igen blive det stille hjørne midt i kaos, som den gamle rubrik var.
Jeg har mer at fortælle: En af bidragyderne til den gamle rubrik, Tomas Mandel har udvalgt en del af sine bidrag og med dem lavet en lille bog '25 nye MØN historier'. Man behøver slet ikke være 'Møn-boer' for at holde af de historier, se nærmere på hjemmesiden
25 nye MØN historier

Etiketter: